آموزش Redux

در طول دوره آموزش redux (ریداکس) سعی می‌کنیم به شکل کامل و کاربردی روش استفاده از کتابخانه redux برای حل مشکل مدیریت stateها را به شما آموزش دهیم.

آموزش Redux

اشتراک گذاری:

توضیحات

در طی دوره آموزش Redux قصد داریم این کتابخانه جالب که برای مدیریت بر روی Stateهای React مورد استفاده قرار می‌گیرد را قدم به قدم به شکل کامل به شما آموزش دهیم، البته برای اینکه بتوانید با این کتابخانه کار کنید در ابتدا باید React را به شکل کامل بلد باشید. اگر تا به الان با React کار نکردید می‌توانید از بخش آموزش React کار با این کتابخانه پرمخاطب جاوااسکریپتی را فرا بگیرید.

Redux چیست ؟

برای آنکه درک کنیم که Redux چیست ابتدا باید درک کنیم که چرا چیزی با عنوان Redux ایجاد شده است.

زمانی که شما تصمیم می‌گیرید پروژه‌ای را با استفاده از Reactjs توسعه دهید با بزرگ شدن پروژه مورد نظر، خیلی سریع متوجه مشکلی اساسی خواهید شد و آن مشکل هم مدیریت بر روی Stateها در React است که بتوانید از کامپوننت‌های مختلف State کامپوننت‌های دیگر را کنترل کنید.

البته راه‌هابی مانند custom event برای ارتباط بین کامپوننت‌ها وجود دارد اما هر چه که پروژه بزرگتر شود مدیریت کردن این custom eventها به شکل دیوانه‌واری سخت می‌شود. در اینجاست که ابزاری مانند Redux به وجود آمد تا ما بتوانیم مشکل مدیریت Stateها در React را حل کنیم.

در طول دوره آموزش Redux شما کار با این کتابخانه را به شکل کامل و جامع یاد خواهید گرفت.

Redux یک کتابخانه کوچک

در طول دوره آموزش Redux می‌بینید که کتابخانه Redux دارای حجم بسیار پایینی است که تنها برای حل و مدیریت Stateها مورد استفاده قرار می‌گیرد . شما با استفاده از Redux می‌توانید معماری مناسبی برای پروژ‌ه‌های بزرگ خود ایجاد کنید تا کار توسعه پروژه React خود را در آینده ساده‌تر کرده و قابلیت خوانایی پروژه را افزایش دهید.

Redux دارای بخش‌های بسیار زیادی نیست، بخش‌ها و ویژگی‌های که در Redux وجود دارد با هدف حل مشکل مدیریت Stateها ایجاد شده‌اند و همین موضوع باعث شده که دارای حجم بسیار پایینی باشد.

Redux یا Context

در ورژن جدید React ویژگی با عنوان Context اضافه شد تا مشکلی که Redux برای حل آن ایجاد شد را به شکل داخلی حل کند، یعنی ایجاد شد تا ما بدون استفاده از Redux بتوانیم Stateهای خود را مدیریت کنیم البته تا کامل شدن Context هنوز راه طولانی در پیش است.

اما سوالی که در اینجا پیش می‌آید این است که برای مدیریت Stateها از Redux استفاده کنیم یا Context؟ بببینید این موضوع بستگی به پروژه‌های شما دارد. در پروژه‌های کوچک یا متوسط Context می‌تواند تمام نیاز شما را برآورده کند اما در پروژه‌های بزرگ باز هم می‌تواند پیچیدگی‌های را برایتان ایجاد کند. اما در Redux این مسئله کاملا متفاوت است.

در پروژه‌های کوچک ممکن است Redux به عنوان یک پیچیدگی جدید برای پروژه محسوب شود اما در پروژه‌های بزرگ اینطور نیست و به عنوان یک نجات‌دهنده می‌تواند به حساب بیاید.

بنابراین این به پروژه شما بستگی دارد که کدام یک این‌ها را انتخاب کنید.

در این دوره آموزشی چه چیزهایی را یاد خواهید گرفت؟

  • آشنایی اولیه با Redux و موضوعات مرتبط
  • بررسی سه ویژگی‌ اصلی Redux
  • ایجاد پروژه‌های مختلف و مشاهده کار با Redux در عمل
  • کار با ابزارهای توسعه در کنار Redux
  • و...

گارانتی بازگشت وجه

برای آنکه به شما اطمینان دهیم، که ما از محتوای دوره‌های خود ۱۰۰ درصد مطمئن هستیم، برای این دوره گارانتی بازگشت وجه قرار داده‌ایم و این به این معنی است که اگر شما محتوای این دوره را به شکل کامل مشاهده کنید، اما نتیجه‌ای که به شما قول دادیم را دریافت نکنید ۱۰۰ درصد مبلغ پرداختی شما را برگشت خواهیم زد.

مراحل و فرایند گارانتی

جلسات دوره

بخش سوم پروژه TodoList

دیدگاه و پرسش

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید ورود یا ثبت‌نام

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

در حال دریافت نظرات از سرور، لطفا منتظر بمانید

تکمیل ضبط
خیلی بد
بد
متوسط
خوب
عالی
4.75 از 32 رای
مدت دوره 02:43:45
تعداد جلسات: 23
نوع دوره: ویژه / نقدی
شرکت‌کنندگان: 500 نفر

این دوره برای اعضای ویژه بصورت رایگان قابل مشاهده است. عضویت ویژه

گواهی پایان دوره
وضعیت: ابتدا وارد سایت شوید
گواهی پایان دوره راکت چیست؟
حسام موسوی
مدرس دوره

بیشتر از ۱۵ سال هست که در حال برنامه‌نویسی و انجام پروژه های مختلف هستم و ۱۰ سالی هست که آموزش برنامه‌نویسی به علاقمندان حوزه برنامه نویسی میدیم در همه این مدت الان عاشق کدزنی و چالش‌های پروژه‌های مختلفم. به تدریس علاقه خاصی دارم و دوست دارم دانشی ک...